Ocena wątku:
- 0 Głosów - 0 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Co z tym życiem?
|
| Autor |
Wiadomość |
milena005
Użytkownik
Ilość postów: 1
Reputacja: 0
|
Co z tym życiem?
Jakiś czas temu znalazłam stronę na temat daty śmierci, pomyślałam przecież to tylko zabawa. I kliknęłam w link http://poznajdate.com/ Uświadomiłam sobie, że gdyby faktycznie ta data była ostatnia w moim życiu!? Zaczęłam w 100% wykorzystywać każdy dzień. Nie ma już wymówek typu "nie chce mi się" , "jestem zmęczona" itp. Po pracy spotykam się ze znajomymi, jestem bardziej aktywna fizycznie, milsza dla otoczenia i przede wszystkim czerpię radość z życia. Sprawdźcie sami!!!
|
|
| 11-07-2011 19:23 |
|
smieszotka
Użytkownik
Ilość postów: 20
|
RE: Co z tym życiem?
Moim zdaniem, nie warto na to poświęcać nawet czasu, tylko od razu zmienić myślenie i korzystać z każdego dnia. Śmierć może nasz dopaść w każdej chwili nie zależnie od strony, i wyniku po prostu wychodzimy na ulice mamy wypadek i nieszczęście nas dopadło, dlatego korzystajmy z każdej chwili w życiu a nie tylko je traćmy na takie strony.Ale podkreślam to jest tylko moja opinia.
|
|
| 21-07-2011 15:57 |
|
monia2
Użytkownik
Ilość postów: 1
|
Po przeczytaniu twojego wpisu o polepszeniu jakości życia od chwili wejścia na stronę http://poznajdate.com postanowiłam także odwiedzić te stronę. Tak samo jak Ty uświadomiłam sobie, że trzeba cieszyć się z każdej chwili życia. Naprawde polecam tę stronke. "Życie to są chwile, chwile...". Monia2
|
|
| 22-07-2011 16:07 |
|
smieszotka
Użytkownik
|
Ja mam nadzieję, że te wasze podejście i zmiany nie są chwilowe, jeżeli tak jest to polecam zamiast odwiedzać takie strony po prostu wybrać się na wolontariat do hospicjum. wtedy dla większości z was zmieni się podejście raz na zawszę, przynajmniej tak było w moim przypadku.
|
|
| 24-07-2011 14:38 |
|
cyfromaniak
Użytkownik
|
Szmieszotka ma trochę racji, sam byłem swojego czasu na takim wolontariacie, od tamtego czasu cieszę się z każdego dnia. Wytrzymałem tam ok. 3 miesięcy, ale te miesiące były prawdziwą lekcją życia dla mnie teraz jak słyszę, gdy ktoś narzeka na życie z błahych powodów to od razu mówię, że to żaden powód do narzekania. A co do linka to, jeżeli strona zmienia wasze podejście i daje do myślenia to daje wielki plus dla jej autora.
|
|
| 26-07-2011 15:25 |
|
matrix
Użytkownik
Ilość postów: 33
|
Ta strona z data śmierci to śmiech ,robią ludzi w konia i trzepią jeszcze na tym nie złą kasę :-)
http://polskazarabia.blogspot.com - Praca w domu przez internet
|
|
| 28-07-2011 09:26 |
|
rocky
Użytkownik
Ilość postów: 7
|
Zgadzam się z kolega ,w necie jest mnóstwo podobnych stron do tej ,za wysłanego sms płaci się ponad 30 zł.
|
|
| 12-08-2011 12:04 |
|
nico
Użytkownik
Ilość postów: 39
|
Ale zwróćcie uwage na coś innego : data śmierci. Nie myślcie tylko o masie tych serwisów z smsami za 30 zł tylko o tych dwóch słowach : data śmierci. Zacznijcie naprawdę żyć! ŻYĆ! Śmierć nadejdzie tylko raz, nikt nie ucieknie..
Carpe Diem.
|
|
| 18-12-2011 23:35 |
|
Lvcas
Użytkownik
Ilość postów: 76
|
No cóż, nikt nie zna dnia ani godziny ponoć. A ta strona przytoczona w pierwszym poście jest niestety kiepskiej jakości i fałszywa.
| 13-05-2012 20:29 |
|